Profil

Fotografia mea
las descrierea mea la discreţia altora.

luni, 5 martie 2012

Put in the Putin software

 Medvedev este dezinstalat.
 Programul Putin se reinstalează. A reuşit să neutralizeze toţi viruşii. Şi-a defragmentat opoziţia.
 Putin este un software potrivit pentru un soft-power nereuşit.
 Cu un asemenea program deschizi orice fereastră de la Kremlin.
 O mai mare solicitare nu s-a văzut de la Windows încoace: se poate copia în fiecare instituţie din Federaţia Rusă, dar şi în orice cabinet birocratic al lumii; se poate arhiva într-o aplicaţie denumită "Medvedev" (preferabil, de unică folosinţă); poate fi uşor utilizat atât de tinerele adolescente care încă nu au mai făcut-o niciodată:
cît şi de bătrânele care au iubit maşina de cusut Brejnev:
 Acest software nu are perioadă de valabilitate. Este garantat că nu ai nicio garanţie pentru utilizarea acestuia. Dacă te plictiseşti de el, înseamnă că te-ai plictisit de viaţă.
 Există un singur grup de hackeri ceceni care vor să-l dezinstaleze şi mai mulţi giganţi care vor să-l corupă. Dar acei magnaţi s-au răzgândit şi investesc în cluburi sportive şi în creşterea bananelor pe insula Britanică.
 Dispozitivul care găzduieşte softul emană gaz prin ventilator şi permite regenerarea acestuia. Gazul periodic se scumpeşte, în dependenţă de variaţiile tensiunii geopolitice.
 Programul se supraîncarcă uneori din cauza mai multor operaţiuni efectuate în compartimentul Moscova. Majoritatea acestora sunt preluate din alte programe şi răspund la comenzi adresate numai în limba kârgîză, uzbecă, kazahă etc.
 Rebrandingul software-lui Putin a fost realizat aseară. S-au scurs lacrimi de bucurie, s-au recitat versuri din Esenin şi s-a blocat sistemul pentru următorii 12 ani. Logging off...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu