Profil

Fotografia mea
las descrierea mea la discreţia altora.

luni, 12 martie 2012

Eurovision. Preşedinte. Sexy

  Primo.
  Eurovision la Moldova 1. Ai noştri au încercat să-i imite pe cei din Occident, dar nu prea le-a reuşit. Sandu Grecu e nemulţumit de "nacialnişii" (adică şefii) de la Eurovision (http://sandugrecu.blogspot.com/2012/03/nacialnisii-de-la-eurovision-au-decis.html). Eu cred că şi "nacialnişii" îs nemulţumiţi. Prea mulţi bani investiţi, prea mult zgomot şi puţină muzică.
  Andrei Fornea zice că învingătorul concursului e "un profitor nesimţit" (http://andreifornea.com/?p=5990). S-ar putea să fie. Dar cine dintre cei care obţin locul 1 la un asemenea concurs nu este profitor? Adică nu profită de faptul că a învins şi refuză să participe la competiţia inter-statală. De ce îi zic doar "competiţie inter-statală"? Deoarece demult nu mai este un concurs european. Din păcate.
  Şi pentru ca imitaţia să fie completă, televiziunea publică a făcut dezbateri la final (http://trm.md/ro/moldova1/eurovision-2012-dezbateri/). Bine că erau la o oră târzie. Avem certitudinea că unii dintre acei copii care participă la o emisiune moderată de Adrian Ursu în fiecare duminică nu i-au văzut adevărata faţă.
  Nata Albot a fost darnică la note (http://nataalbot.md/2012/03/11/eurovision-live-update/). Mi-a plăcut cum i-a apreciat pe unii interpreţi. Am crezut că ei chiar evoluează (fără ca să se observe vreo evoluţie).
  Ce să-i faci, prea mult "euro" şi prea puţin "vision". Poate la anu'.

  Secundo.
  Colea este candidat. Eu mă bucur pentru Colea. La ai lui 6o şi ceva de ani, zice că mai poate. Şi vrea să poată pentru toţi.
  Cică-i jurist. Aicea n-a fost greu, la noi fiecare al treilea e jurist. Cică are trei feciori. Ştiu la ce vă gândiţi: precis că cel puţin unul dintre ei a învăţat / învaţă la drept.
  Mihai spune că ni l-a trimis Dumnezeu. O fi adevărat, dar le-a luat cam mult până să-l găsească. Şi era chiar sub nasul lor. Să mai zici că politică nu-i ca dragostea - oarbă.
  Păcat că au lăsat bacalu gol. Poate la celălalt 8 martie.

  Tertio.
  N-avem gaz, n-avem petrol, n-am industrie, dar avem femei. Li se spune sexy, mai nou. Înainte erau atrăgătoare, seducătoare, fermecătoare, frumoase (ăsta chiar îi arhaism). Acum sunt săxi.
  Cică Nataşa n-o participat la ieurovizion, pentru că trebuia să participe la un alt concurs. Adică ea după profesie este interpretă. Dar cântăreţele de la noi nu prea participă la concursuri de muzică şi nici nu prea au concerte. Dânsele au alte preocupări: http://apropomagazin.md/2012/03/10/natalia-gordienco-cea-mai-sexy-femeie-din-r-moldova/
  Cum-necum, dar Nataşa îi maladeaţă. Măcar bine că participă la alt concurs, care de ceva vreme tot fiecare an se desfăşoară:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu